18c Bubble Tea Shop S.R.L. este reprezentantul 18CTEA în România și deținătorul exclusiv al licenței de francizare pentru țara noastră.

 

18c Bubble Tea Shop S.R.L.

Bd Ramnicu Sarat Nr 24 Bl 7b Sc 1 Et 5 Ap 22
Sector 3, Bucuresti

Tel: 0754618470

contact@18ctea.ro

www.18ctea.ro

 

MAI MULT DECÂT CEAI

BUBBLE TEA LA SUPERLATIV

Marca 18CTEA a apărut în anul 1986, când în Taiwan și Malaezia au fost deschise primele fabrici de procesare a alimentelor. Dar primul magazin de ceai cu perle, care a pus cu adevărat în valoare această băutură atât de versatilă, a apărut în anul 2009 în Ipoh, Malaezia.

 

Iar de acolo a fost dar un pas până la stabilirea de sedii în Australia (2015) și Europa (2018), rezultând în prezent un brand internațional, care activează în 14 țări cu multiple magazine proprii și francize.

 

Așa cum 18CTEA a evoluat foarte rapid în Europa, ne dorim să aducem în România cât mai multe locații de unde clienții finali să poată experimenta multitudinea de produse oferite.

 

Lucrăm în permanență pentru a înțelege așteptările consumatorului final și dorințele sale, în așa fel încât specialiștii din departamentul de cercetare al companiei să poată aduce pe piață noi și noi produse apreciate de publicul nostru.

 

Din poziția de distribuitor unic al produselor 18CTEA putem oferi o soluție completă tuturor celor care doresc să comercializeze bubble tea, iar din poziția de francizor, vă putem oferi o soluție completă, care include toate elementele necesare deschiderii unei afaceri proprii.

Pentru mai multe detalii despre franciza 18CTEA în România dă click aici.